8.5 C
Tirana
E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023
More
  spot_img
  spot_img

  Pse kemi nevojë për mbrojtje spirituale

  Ne jemi shpirtra që kemi ardhur në botë në trupa fizikë. Ata prej nesh që e kuptojnë këtë fakt e kuptojnë se jeta është shumë më tepër se ajo që përjetojmë në këto trupa. Në jetën tonë në shoqëri, ne përballemi çdo ditë me situata të ndryshme.

  Shpesh ndihemi të parehatshëm dhe pak “të rraskapitur” kur dikush afrohet shumë. Duket sikur ai arrin aurat tona dhe në këtë mënyrë e lë të pambrojtur fushën tonë energjetike, dhe kështu ne thithim të gjitha energjitë që burojnë.

  Këto energji mund të jenë pozitive ose negative, por është thelbësore që ne të punojmë për të mbrojtur veten nga ndikimet e negativitetit. Ne gjithashtu duhet të mësojmë të mbrojmë fushat tona energjike ndërsa ndërveprojmë në jetën tonë të përditshme, në mënyrë që të mos thithim problemet e panevojshme që nuk janë përgjegjësia jonë.

  A jemi vërtet të mbrojtur?

  Kur nuk jemi të mbrojtur shpirtërisht, simptomat shfaqen në trupin tonë emocional dhe mendor. Për t’ju ndihmuar të identifikoni se si po ecni, ne kemi renditur disa simptoma të një fushe energjie të pambrojtur më poshtë:

  Padurimi.

  Nervozizmi.

  Dobësi përballë ndikimit.

  Sjellje mbrojtëse ose agresive.

  Makthe të shpeshta.

  Fanatizmi.

  Zhvlerësimi i vetes dhe mbivlerësimi i tjetrit.

  Dhimbje fizike, veçanërisht në pjesën e pasme të qafës dhe kyçeve të dorës.

  Ndërtoni mbrojtjen tuaj

  Ja disa mënyra për të krijuar mbrojtjen tuaj.

  Gjeni atë që funksionon më mirë për ju dhe qëndroni fort! Kujdesuni për shëndetin tuaj mendor, emocional dhe shpirtëror, sigurohuni që të pini shumë ujë.

  Jepni përparësi veshjeve që kanë ngjyra që ndihmojnë në mbrojtjen e energjisë.

  Disa shembuj janë: vjollca, blu, ari dhe argjendi.

  Zhvilloni teknikën e vizualizimit, kjo mund t’ju ndihmojë të transformoni energjinë negative në pozitive.

  Vishni ose mbani stema mbrojtëse si Syri i Tigerit, Ametisti, Syri i Hawkeye.

  Shpresojmë që këto këshilla do t’ju ndihmojnë të forconi mbrojtjen tuaj shpirtërore pasi ne kemi nevojë për të gjithnjë e më shumë.

  spot_imgspot_img

  Lajmet e fundit