8.5 C
Tirana
E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023
More
  spot_img
  spot_img

  “Kush dëshiron të largohet, le të largohet. Lëri hapësirë dikujt tjetër të bëhet pjesë e jetës tënde”

  “Lëri ngjarjet të rrjedhin natyrshëm, mjaft u mundove të mbash pranë vetes persona që duan të largohen apo t’i shtysh ngjarjet të rrjedhin siç dëshiron ti. Është e pamundur. Kush ka vendosur të largohet, do tëlargohet një ditë. Nuk mund ta detyrosh të të qëndrojë pranë. As mund të kontrollosh gjithçka që tëndodh.

  Lëri personat të acarohen. Lëri të të kritikojnë, le të flasin keq për ty. Reagimi i tyre nuk ka pse të jetë njëproblem, sepse në fund të fundit, ti nuk je opinioni i të tjerëve për ty. Ti bëçfarë ndjen, thuaj çfarëmendon dhe mos u shqetëso pëçfarë do të ndodhë më vonë, se ku do të shkosh, apo se çfarë do të bësh. Askush nuk ka humbur në rrugën e jetës dhe asgjë nuk ka mbetur pa u rregulluar.

  Çfarë është shkruar të ndodhë, do të ndodhëÇfarë është shkruar të qëndrojë, do të qëndrojë. Tëmundohesh më shumë, nuk është gjë e mirë. Përkundrazi, një mundim i tepruar është një shenjë konflikti me universin. Marrëdhëniet, punët, shtëpinë, miqtë dhe dashuritë e mëdha. Largoji për pak nga mendja dhe jetoje të tashmen pa u menduar gjatëKush është shkruar se do të largohet, le të largohet. Lëri hapësirë diçkaje të re të bëhet pjesë e jetës tënde: këto janë ligjet universale.

  Mos mendo asnjëherë se nuk është shkruar të ndodhë diçka e bukur për ty. Thjesht duhet të mos shkosh pas atyre që largohen nga ty. Dhe vetëm kur rrugëtimi yt të përfunfojë, në atë moment do të përfundojnëmundësitë për ty. Deri në atë moment, jetoje jetën në maksimum dhe mos u kap pas gjërave apo personave që nuk ia vlejnë. Nëse diçka apo dikush të jep ndjesi toksike, bën mirë t’i largohesh. Nëse tëlargohet vetë, akoma më mirë. Mos e kërko”.

  spot_imgspot_img

  Lajmet e fundit